FIBER BREDBÅND

Fiber dekker alle nåværende og fremtidige båndbredde behov.

FIBER

RADIOLINK

IP-VPN

Hvorfor velge fiber fra Unmo

Ubegrenset hastighet

Med en lynrask fiberforbindelse får du ekstreme hastigheter både på opp- og nedlasting. Fiber er en fremtidsrettet og stabil forbindelse, uavhengig av hvor mange medarbeidere eller enheter dere måtte koble på.

Trygghet – hvis det utenkelige skjer

Fiber fra GlobalConnect er ikke kun lynraskt internett. Vi overvåker nettet vårt døgnet rundt for å sikre en høy oppetid. Vi tilbyr også sikkerhetstjenester som beskytter din bedrift ved å blokkere applikasjoner, nettsider, Malware og annen uønsket trafikk.

Kom på nett-garanti

Vi garanterer at du kommer på nett, både med din nye fiber og med annet utstyr du har tilkoblet internett på din arbeidsplass. Våre godkjente partnere hjelper deg med oppkobling av ditt utstyr, og sørger for at dine ansatte er på nett fra dag én.

UNMO LEVERER KOMPLETT NETTVERKSLØSNING MED

SMART

FIBER

Oppgraderer du til SmartFiber fra Unmo får din bedrift ikke bare den raskeste internettforbindelsen på markedet, men en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og enkel hverdag. Slik kan du bruke tiden din på å skape verdi for virksomheten, i stedet for å bekymre deg om IT-løsninger. Oppgrader din bedrift med SmartFiber i dag, og oppdag fordelene med morgendagens nettverksløsning: én boks, én leverandør, én faktura, og bedriftens egen rådgiver.

SØK DEKNING

Sjekk om du kan få lynraskt fiberbredbånd fra oss.

  Opplysninger som e-post og navn fra dette skjemaet blir lagret på vår server. For mer informasjon og innsyn, se våre personvernregler.

  • Symmetrisk hastighet fra 10/10 Mbps til 10/10 Gbps

  • Serviceavtale (SLA)

  • Overvåking av nettverket 24/7

  • Q-in-Q

  • Inntil 40 MAC adresser

  • Pakkestørrelse 1546 (MTU)

  • Ethernet transparens

  UNMO BUSINESS CLASS TELECOM

  KOMMUNIKASJON

  GJORT

  ENKELT

  Unmo er et uavhengig teleselskap som handler bredbånd med de fleste leverandører. Vi kjenner leverandørenes styrker, svakheter, infrastruktur, prisstruktur, leveringstider- og metoder. Det betyr at Unmo kan til enhver tid tilby deg den beste kavaliteten og pris

  INFRASTRUKTUR

  Din bredbåndspris blir satt sammen av mange faktorer. Blant annet beliggenheten av virksomheten i forhold til den nærmeste forbindelsen(sentral), siden det er betydelige utgifter med å fremføre f.eks. fiber over lengre avstander. Friheten til å velge mellom underleverandører gir oss fordeler omkring fleksibilitet, leveransehastighet og pris. Tilpassing til skiftende behov i din virksomhet. Unmo tilbyr fiber fra 10/10 Mbit/s og helt opp til 10/10 Gbit/s som synkrone kretsløp.

  PRODUKTER TIL LØSNINGEN

  MELD DEG PÅ

  Motta vårt nyhetsbrev og få gode tips og smarte tilbud. Skriv inn din e-postadresse under, og trykk “Meld på”.