ENTERPRISE NETTVERK

Unmo er en data- og telekomleverandør kan du stole på at vi har den kompetansen som trengs. Vi hjelper deg med riktig løsning.

RASKERE

LENGRE REKKEVIDDE

MER STABIL

AirEngine WI-FI 6

Powered by Huawei

Huaweis AirEngine Wi-Fi 6-produkter overgår andre Wi-Fi 6-produkter i bransjen ved å integrere Huaweis egne innovative 5G- og AI-teknologi.

De er ideelt egnet til å bygge trådløse nettverk av høy kvalitet for kontor-, produksjons- og offentlige service-scenarier.

AirEngine Wi-Fi 6-produkter, i samsvar med Wi-Fi 6-standarder, skiller seg ut for sine bemerkelsesverdige innovasjoner innen antenne-, basebånd- og radioalgoritmeteknologier. Ved å distribuere disse produktene, kan bedrifter oppleve lynhurtige mobilkontorer (> 10 Gbps), jevn mobil drift med null pakketap og 100 Mbps nettverkstilgang når som helst og hvor som helst.

Smart Antenna

 • 16 x innebygd dual-band Smart Antenner + industriens unike stråleformingsalgoritme

 • Opptil 10,75 Gbps PHY datahastighet

 • 20% mer dekningsradius

 • 100% forbedring av RSSI på samme sted

Smart Radio

 • SmartRadio Lossless Roaming: oppnår stabil opplevelse av høy kvalitet for bedriftens nøkkelapplikasjoner, mobilkontorer (<10 ms roaming) og operasjoner (nonstop AGV som opererer med nullpakketap)

 • SmartRadio Dynamic Turbo: gir jevn opplevelse av VR- og HD-videokonferanser (<10 ms ventetid)

Continuous Networking

 • Innebygd uavhengig skanneradio: oppdager omgivende nettverksmiljøer i sanntid.

 • Big data analytics- og AI-drevet iMaster NCE-CampusInsight: forutsier nettverksstatus, justerer radioressurser dynamisk og forbedrer nettverksdriften med 58%+

Lynrask hastighet, Alltid på mobilitet, Kontinuerlig selvorganiserende nettverk

Utendørs offentlige nettverkstjenestescenarier, som torg og gater. Flere og flere bedrifter bruker for øyeblikket eller vurderer å bruke Wi-Fi 6 som deres foretrukne tilgang til teknologi for campusnettverk. I fremtiden vil det være mer enn ti ganger økning i antall terminaler som får tilgang til bedriftens Wi-Fi-nettverk, og hver terminal vil kreve minst 50 Mbps båndbredde for HD-videoapplikasjoner som 4K-video. Derfor er Huawei AirEngine Wi-Fi 6 designet med bransjens største antall spatiale strømmer (totalt 16), og oppnår en datahastighet på opptil 10,75 Gbps, dobbelt så mye som bransjens gjennomsnitt.

Vi tror at trådløse oppgraderinger til Wi-Fi 6 vil medføre vesentlige endringer i foretakenes digitale transformasjonsreise, som er veldig forskjellige fra tidligere Wi-Fi-generasjoner. Huawei har brukt sine ledende 5G-teknologier på de nyeste AirEngine Wi-Fi 6-produktene som allerede integrere de mest avanserte antenner, algoritmer og nettverksteknologier i bransjen. Huawei AirEngine Wi-Fi 6 hjelper bedrifter med å bygge et trådløst campusnettverk av høy kvalitet.

 • I forretningskontorscenarier vil Huawei AirEngine akselerere smarte kontorer. Ansatte vil skifte fra tradisjonell kommunikasjon via tale og tekst på faste arbeidsplasser til mer effektivt samarbeid med HD-video og interaksjon med flere skjermer hvor som helst.
 • I utdanningsscenarier vil Huawei AirEngine fremme rask popularisering av AR / VR-assistert oppslukende undervisning. Studentene vil forvandle sine læringsstiler, skifte fra tradisjonelle lærebøker til oppslukende interaktiv læring. Dette skiftet vil gjøre læring mer engasjerende og levere kvalitetsutdanningsressurser til studenter som bor i de fjerneste områdene, og fremme utdanningslikestilling.
 • I produksjons- og logistikkscenarier vil Huawei AirEngine gjøre ubemannede fabrikker og distribusjon til virkelighet. Intelligente roboter vil bli med for å håndtere repeterende, mekaniske og farlige jobber, som driver fabrikker mot automatisert produksjon.
 • I scenarier for offentlig tjeneste vil Huawei AirEngine transformere tjenestekvaliteten, fremme offentlige serviceorganisasjoner til å tilby tilpassede online-tjenester som er tilgjengelige når som helst og hvor som helst, samt øke kundetilfredsheten.

UNMO KAN

GI DEG
WI-FI 6
NETTVERK
I DAG

Elektronikk og smartenheter er noe vi har mye av, og i mange hjem vil for eksempel smartklokker, kjøleskap eller biler bruke av båndbredden. Wi-Fi 6, også kjent som AX WiFi eller 802.11ax WiFi, er det siste innen WiFi-teknologi og løser disse utfordringene ved å ha støtte for flere enheter, samtidig som båndbredden fordeles på mer effektivt vis. Den maksimale hastigheten har økt og forbindelsen er mer stabil, noe som gjør at flere brukere samtidig kan streame innhold, spille spill eller jobbe.

WI-FI 6 FORKLART

MELD DEG PÅ

Motta vårt nyhetsbrev og få gode tips og smarte tilbud. Skriv inn din e-postadresse under, og trykk “Meld på”.