Project Description

UNMO CLOUD CAMPUS Wi-Fi

Unmo lanserer den nyeste CloudCampus 3.0-løsningen fra Huawei, og med dette kan vi akselerere bedriftenes reise mot skytiden.

LES MER

SPEED

CLOUD CAMPUS

STABILITY

Unmo Cloud Campus Wi-Fi 3.0

På Huawei Industrial Digital Transformation Conference 2021 tok Huawei et betydelig skritt fremover innen campusnettverk ved å lansere sin nyeste CloudCampus 3.0-løsning og et omfattende utvalg industritilpassede produkter. Denne fremtidssikre løsningen hjelper bedrifter i alle størrelser med å bygge et campusnettverk som har fullt trådløst nettverk, ett hopp til skyen for globale grener, skyadministrasjon på tvers av LAN og WAN, og intelligent drift og vedlikehold (O&M) for brukere og applikasjoner. Med denne funksjonsrike løsningen kan bedrifter over hele verden raskt gripe nye muligheter for digital transformasjon i skytiden.

Ettersom virkningen av COVID-19-pandemien dypt omformer ulike bransjer, er en ny bølge av innovasjon i gang, med sikte på å akselerere digital transformasjon. Huaweis Global Industry Vision (GIV) 2025 spår at det vil være 40 milliarder smarte personlige enheter og 100 milliarder globale tilkoblinger innen 2025. Slike enorme antall enheter vil gi massiv datainngang, og verdien av data vil bli stadig viktigere.

Videre vil bedrifter bygge skysentriske infrastrukturer og flytte flere applikasjoner til skyen. Tilsvarende vil behandlingen av data flytte fra lokale servere til skyen. I følge Huawei GIV 2025 vil mer enn 85 % av bedriftstjenestene være distribuert på skyen innen 2025. Nettverket – som er en viktig infrastruktur som bygger bro mellom enheter og skyer – vil skifte fra lokal tilkobling til global sammenkobling med multi-branch og multi -skyforbindelser.

Dr. Li Xing, president for Campus Network Domain, Huaweis produktlinje for datakommunikasjon, sa: “Skyen bringer gjennomgripende intelligens til bedrifter, så bedriftscampusnettverk må følge med. I denne sammenhengen introduserer Huawei sin CloudCampus 3.0-løsning, som muliggjør fullt trådløse, intelligente campusnettverk for skytiden.”

Han fortsatte: “Denne løsningen kobler sammen alt og frigjør verdien av data. Den kobler også sammen arbeidsområder og produksjon for å forbedre effektiviteten og inspirere tverrsektorinnovasjon. Og drevet med intelligens, hjelper denne løsningen med å bygge et nevralt nettverk som trengs for intelligente interaksjoner.”

Følgende høydepunkter er bare noen av innovasjonene som gjør at Huaweis CloudCampus 3.0-løsning skiller seg ut fra konkurrentene:

• For å hjelpe bedrifter med å bygge et fullt trådløst Wi-Fi 6-nettverk med null blindsoner og uavbrutt roaming, annonserte Huawei syv tillegg til AirEngine Wi-Fi 6- produktfamilien. Spesielt leverer helt nye veggplate-AP-er bedre trådløse signaler til hotellrom og studentrom, og nye trippelradio-høyytelses-AP-er sikrer en avbruddsfri opplevelse på overfylte steder som klasserom og stadioner.

Huawei lanserte også fem nye CloudEngine S-serie multi-GE-tilgangssvitsjer, som alle tilbyr 90 W PoE++ per port og støtter programvaredefinerte porthastigheter ved bruk av rettighet-til-bruk-lisenser (RTU) for fleksibel tilpasning til ulike scenarier.

Huawei avduket NetEngine AR8140, en SD-WAN-drevet intelligent rutinggateway, for å hjelpe bedrifter med å bygge en neste generasjons WAN med ultrarask skytilgang. Den leverer opptil 20 Gbit/s SD-WAN-ytelse og integrerer flere applikasjonsbaserte WAN-optimaliseringsteknologier. Disse egenskapene gjør den ideell for å bygge et intelligent WAN med høy ytelse. Huawei ga også ut sin høyytelses SD-WAN virtuelle gateway – AR1000V – som fleksibelt kan distribueres på offentlige og private skyer. For øyeblikket støtter AR1000V ett hopp til fem ledende offentlige skyer, og baner vei for on-demand multi-sky og multi-branch interconnections.

• Huawei oppgraderte også iMaster NCE-Campus – en alt-i-ett plattform for administrasjon, kontroll og analyse – for å lette rask og smidig tjenestelevering på skyen. Bygget på skyadministrert arkitektur, automatiserer den oppgraderte iMaster NCE-Campus konfigurasjon og administrasjon på tvers av WLAN, LAN og WAN. Spesielt introduserer plattformen den innovative intelligente verifiseringsfunksjonen, som reduserer den manuelle verifiseringstiden fra timer til minutter før tjenesteutrulling, og reduserer risikoen forårsaket av manuelle konfigurasjonsfeil.

• Huawei integrerte ytterligere innovasjoner i sin iMaster NCE-CampusInsight – et intelligent drifts- og vedlikeholdssystem – for å adressere den økende kompleksiteten til nettverksdrift og drift som overgår menneskelige evner på grunn av den økende campusnettverkskalaen, terminalmengdene og tjenesteomfanget. iMaster NCE-CampusInsight støtter nå applikasjonserfaringsinnsikt og sikkerhet. Nærmere bestemt bruker den intelligente algoritmer for å oppdage kvaliteten på over tusen mainstream bedriftsapplikasjoner i sanntid og lokalisere feil i løpet av minutter. På denne måten kan brukere nyte høykvalitets kontor- og digital driftsopplevelse.

Huaweis CloudCampus 3.0-løsning er det ideelle valget for bedriftskontorer. I tillegg til å lansere denne løsningen, annonserte Huawei også mange nye bransjetilpassede produkter for å akselerere den pågående digitale transformasjonen av industricampus.

For eksempel, i den industrielle Internett-sektoren, lanserte Huawei den eksklusive industrielle Wi-Fi 6 CPE, som hjelper produksjonsutstyr å gå trådløst for forbedret fleksibel produksjonseffektivitet.

I jernbanetransportsektoren gir Huaweis nye kjøretøymonterte Wi-Fi 6 AP stabil og pålitelig tog-til-bakke backhaul som når hundrevis av Mbps – selv når togene kjører i hastigheter på 160 km/t. Dette sikrer sømløs backhaul av passasjerinformasjonssystem (PIS) multimediastrømmer.

I energisektoren lanserte Huawei bransjens første 5G edge computing IoT-gateway for å gi høyhastighets, pålitelig 5G backhaul for overvåking av kraftdistribusjon, kullgruver, olje og gass og andre krevende scenarier.

Når det gjelder smarte byer, annonserte Huawei SmartX, et alt-i-ett-nettsted for videobackhaul. Dette nye produktet støtter nettforsyning og solenergi, samt litiumbatterier (som gir reservestrøm ved temperaturer fra –20 °C til +45 °C), og sikrer avbruddsfrie bytjenester selv under tøffe værforhold som regn. og snø.

“Bedrifter ser i økende grad etter avanserte nettverksplattformer som kan hjelpe virksomhetene deres med å transformere digitalt. I følge en nylig IDC WLAN Maturity Index-undersøkelse sa bare 24 % av de globale respondentene at de er “veldig fornøyd” med sine trådløse nettverk. Hovedmål for et avansert nettverk inkluderer enhetlig administrasjon på tvers av LAN, WLAN og WAN; automatiseringsverktøy forbedret av intelligente algoritmer, og høyytelsesinfrastruktur som Wi-Fi 6 og multi-gigabit Ethernet-svitsjing,” sa Rohit Mehra, IDC Vice President, Network Infrastructure. “Huaweis Campus 3.0-plattform inkluderer alle disse egenskapene, noe som gjør den til en sterk plattform for å drive fremtiden til bedriftscampus og bredere digital virksomhet.”

Med fremkomsten av sky-æraen, vil Huaweis CloudCampus 3.0-løsning og en hel serie produkter hjelpe bedrifter med å gjøre campusnettverkene sine fremtidssikre med fullt trådløst nettverk, ett globalt nettverk, skyadministrasjon og intelligent drift og drift. Til dags dato har Huaweis CloudCampus-løsning blitt brukt mye av industrikunder i mer enn 100 land og regioner, og har hjulpet dem med å oppnå suksess.

Fra 24. til 26. mars er Huawei vertskap for Industrial Digital Transformation Conference 2021, som vil bli webcast globalt. På arrangementet vil vi utforske kraften til den spenstige og innovative digitale verdenen fra tre vinkler: virksomhet, teknologi og økosystemer. I tillegg vil vi avsløre innsikt i industriell digital transformasjon, utforske forretnings- og talentstrategiene som muliggjør vellykket transformasjon, og dele beste praksis fra regjeringen, finans-, transport- og energiindustrien, og vår siste fremgang innen tilkoblings-, sky- og AI-området .

For mer informasjon, vennligst besøk https://e.huawei.com/en/events/industry-digital-transformation/2021

Merk: Huaweis helt nye NetEngine AR8000 og NetEngine AR1000V vil være globalt tilgjengelig i mai 2021.

UNMO KAN

GI DEG
CLOUD CAMPUS
I DAG

Elektronikk og smartenheter er noe vi har mye av, og i mange hjem vil for eksempel smartklokker, kjøleskap eller biler bruke av båndbredden. Wi-Fi 6, også kjent som AX WiFi eller 802.11ax WiFi, er det siste innen WiFi-teknologi og løser disse utfordringene ved å ha støtte for flere enheter, samtidig som båndbredden fordeles på mer effektivt vis. Den maksimale hastigheten har økt og forbindelsen er mer stabil, noe som gjør at flere brukere samtidig kan streame innhold, spille spill eller jobbe.

BOOK ETT MØTE
CLOUD CAMPUS FORKLART

MELD DEG PÅ

Motta vårt nyhetsbrev og få gode tips og smarte tilbud. Skriv inn din e-postadresse under, og trykk “Meld på”.