KONFTEL C50800 Hybrid

KONFTEL C50800 Hybrid

kr14,995.00 eks. mva.

Tydelige videometer

  • One Cable Connection Hub
  • HD 1080p 60fps
  • PTZ
  • USB 3.0
  • OmniSound® med HD-lyd
  • Møtestørrelse: mer enn 20 personer
  • Daisy-chain tilkobling
  • Multi-tilkobling
Varenummer: 951401088 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Konftel C50800 Hybrid er en fleksibel premiumpakke for video i mellom-store og svært store konferanserom. Her får PTZ-kameraet Konftel Cam50 selskap av konferansetelefonen Konftel 800 med OmniSound® og Konftel OCC Hub for One Cable Connection.

 

Enkelt å tilpasse for store møter og konferanser

Grunnversjonen av Konftel C50800 Hybrid er utviklet for tolv personer, men kan enkelt skaleres opp til større konferanserom. Legg til Konftel Smart Microphones for videokonferanser med opptil 20 personer i rommet. I store rom med mer enn 20 personer kan tre Konftel 800 enkelt kobles sammen i en daisy chain-kabel.

OmniSound® med kraft og klarhet

Konftels raffinerte lydplattform OmniSound® jobber aktivt for å holde dialogen krystallklar under møtet. I Konftel 800 er resultatet ekstra kraftig og klar lyd, slik at deltakerne slapper av i visshet om at de både blir hørt og selv hører godt. Det skaper en naturlig følelse av nærhet.

Optikk som imponerer

Konftel Cam50 er USB-kameraet som gir eksepsjonell bildekvalitet på videokonferanser til en brøkdel av prisen på sammenliknbare konferansekameraer PTZ (Pan Tilt Zoom). Den er basert på en løsning med førsteklasses optikk og enestående presisjon. Dette gjelder helt fra linsene til bildesensoren og teknologien som brukes for å optimalisere videokvaliteten. Selv i situasjoner med svakt lys blir bildet klart og tydelig.

Garantert problemfritt

Konftel OCC Hub er akkurat som navnet sier: navet i pakkeløsningen. Den leverer One Cable Connection til konferansekameraet, høyttalertelefonen og skjermen. Det betyr i praksis at Konftel C50800 Hybrid-pa-kken fullt ut støtter BYOC, og at brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten på en hvilken som helst bærbar datamaskin med USB til konferanserommet.

Slik fungerer det Slik er komponentene i Konftel C50800 Hybrid satt sammen, og som du allerede forstår, er det Konftel OCC Hub som gjør løsningen så enkel å sette opp og bruke. Det er Plug-N-Play via USB, og de som bruker en moderne versjon av Windows som operativsystem* på datamaskinen, trenger ingen ekstra drivere. Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen, gjerne via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor). * Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, og driveren ligger allerede på datamaskinen hvis du har Windows 10
(1607) jubileumsoppdatering eller nyere.

Tilbehør

Konftel daisy chain-kabler

Konftel daisy chain-kabler brukes til å seriekoble opptil tre Konftel 800-enheter via portene for lydutvidelse. Både lydfordelingen og opptak-sområdet utvides for maksimal dekning. Du får veldig fyldig lyd selv i store rom med flere enn 20 personer. Pakken inneholder to kabler, 5 + 10 meter.

 

Konftel Smart Microphone

Konftel daisy chain-kabler brukes til å seriekoble opptil tre Konftel 800-enheter via portene for lydutvidelse. Både lydfordelingen og opptak-sområdet utvides for maksimal dekning. Du får veldig fyldig lyd selv i store rom med flere enn 20 personer.

Go to Top