KONFTEL C5055Wx videopakke

KONFTEL C5055Wx videopakke

Opprinnelig pris var: kr14,550.00.Nåværende pris er: kr13,150.00. eks. mva.

KONFTEL C5055Wx videopakke

Produktnummer: 951401082 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Konftel C5055Wx videopakke

Dette er den perfekte pakken for video i store og middels store konferanse-rom. Et fantastisk PTZ-kamera, utvidbar høyttalertelefon med OmniSound® og Konftel OCC Hub med HDMI for bildeskjerm. Brukeren trenger bare å koble en USB-kabel til den bærbare datamaskinen sin.

Den smarte snarveien til en videoløsning : https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:7a10fdd0-a41e-451d-b0de-763fb79de45d

 

Optikk som imponerer

KONFTEL C5055Wx videopakke Cam50 er USB-kameraet som gir eksepsjonell bildekvalitet på videokonferanser til en brøkdel av prisen på sammenliknbare konferansekameraer PTZ (Pan Tilt Zoom). Den er basert på en løsning med førsteklasses optikk og enestående presisjon. Dette gjelder helt fra linsene til bildesensoren og teknologien som brukes for å optimalisere videokvaliteten. Selv i situasjoner med svakt lys blir bildet klart og tydelig.

Garantert problemfritt

Konftel OCC Hub er akkurat som navnet sier: navet i pakkeløsningen. Den leverer One Cable Connection til konferansekameraet, høyttalertelefonen og skjermen. Det betyr i praksis at C5055Wx støtter BYOC fullt ut, og at brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten på en hvilken som helst bærbar datamaskin med USB til konferanserommet.

Krystallklar med OmniSound®

KONFTEL C5055Wx videopakke inneholder Konftel 55Wx er en allsidig og brukervennlig høyttalertelefon med imponerende krystallklar HD-lyd, takket være den patenterte lydteknologien OmniSound®. Videokonferanselyden fra datamaskinen kan overføres med anrop via en fasttelefon eller en Bluetooth-tilkoblet mobil, og det er enkelt å bytte og kombinere tilkoblinger på berøringsskjermen. En annen nyttig funksjon er opptak på minnekort.

Vokser med oppgaven

Høyttalertelefonen er optimalisert for møter med opptil tolv deltakere i rommet. Med ekstra mikrofoner for Konftel 55Wx kan du ha store videokonferanser med opptil 20 personer. Området for effektiv lydopptak utvides.

Slik fungerer det

KONFTEL C5055Wx videopakke sitter disse komponentene i Konftel C5055Wx sammen, og som du nok allerede har forstått, er det Konftel OCC Hub som gjør løsningen enkel å sette opp og bruke. Det er Plug-N-Play via USB, og de som bruker en moderne versjon av Windows som operativsystem* på datamaskinen, trenger ingen ekstra drivere. Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen, gjerne via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor). * Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, og driveren ligger allerede på datamaskinen hvis du har Windows 10
(1607) jubileumsoppdatering eller nyere.

Tilbehør

Ekstramikrofoner

1 par. Øker opptaksområdet fra 30 til 70 m2. Kabler i to lengder er inkludert: 1,5 og 2,5 meter. Farge: Liquorice black

Du liker kanskje også…

Gå til toppen