KONFTEL C50300Wx Hybrid pakketilbud

KONFTEL C50300Wx Hybrid pakketilbud

Opprinnelig pris var: kr15,945.00.Nåværende pris er: kr14,555.00. eks. mva.

KONFTEL C50300Wx Hybrid pakketilbud

Beskrivelse

Konftel C50300Wx Hybrid pakketilbud premium er en fleksibel  for video i store og middels store konferanserom.

Fem trinn for å komme i gang med Konftel C50300Wx videomøter:https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:9e2289dc-ee0e-4914-a56d-c1c526ab58f1

Konftel C50300Wx Hybrid pakketilbud er et fantastisk en PTZ-kamera, utvidbar konferansetelefon med OmniSound® og Konftel OCC Hub med HDMI for bildeskjerm. Hybrid konferanse: Kombiner konferanse-apper på datamaskinen med telefonsamtaler via trådløs DECT. For Europa.

Optikk som imponerer

KONFTEL C50300Wx Hybrid pakketilbud inneholder Konftel Cam50 er USB-kameraet som gir eksepsjonell bildekvalitet på videokonferanser til en brøkdel av prisen på sammenliknbare konferansekameraer PTZ (Pan Tilt Zoom). Den er basert på en løsning med førsteklasses optikk og enestående presisjon. Dette gjelder helt fra linsene til bildesensoren og teknologien som brukes for å optimalisere videokvaliteten. Selv i situasjoner med svakt lys blir bildet klart og tydelig.

Garantert problemfritt

Konftel OCC Hub er akkurat som navnet sier: navet i pakkeløsningen. Den leverer One Cable Connection til konferansekameraet, høyttalertelefonen og skjermen. Det betyr i praksis at Konftel C50300 Hybrid-pa-kken fullt ut støtter BYOC, og at brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten på en hvilken som helst bærbar datamaskin med USB til konferanserommet.

Konftel 300Wx Hybrid tilbuspakke – full konferansefrihet.

I Med den trådløse konferansetelefonen Konftel 300Wx kan du ha konferanser der du vil, uten å måtte tenke på nettverks- og strømuttak. Artikkelen handler ikke om basestasjoner. Kan registreres på eksisterende Konftel DECT-baser eller GAP-kompatible systemer.

Hybride konferanser(Den smarte snarveien til videoløsning): https://documentcloud.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:7a10fdd0-a41e-451d-b0de-763fb79de45d

Med Konftel C50300Wx Hybrid tilbudspakke er du ikke begrenset til taleanrop i samarbeidsappen på en bærbar datam-askin. Du kan samtidig ønske deltakerne velkommen via vanlige telefonsamtaler. Konftel 300-serien er ekte konferansetelefoner med både USB og forskjellige typer telefonlinjer. Slik du får en fleksibel premiumpakke for videokonferanser med telefonanrop som backup. Vi kaller det Hybrid Conferencing. For SIP-, 3G- og analoge tilkoblinger, se våre andre C50300 Hybrid-pakker.

Vokser med oppgaven

Konferansetelefonene i 300-serien er optimalisert for møter med opptil tolv deltakere i rommet. Med ekstra mikrofoner tilkoblet kan du ha store videokonferanser med opptil 20 personer. Området for effektiv lydopptak utvides.

KONFTEL C50300Wx Hybrid pakketilbud fungerer det slik at komponentene i Konftel C50300Wx Hybrid satt sammen, og som du allerede forstår, er det Konftel OCC Hub som gjør løsningen så enkel å sette opp og bruke. Det er Plug-N-Play via USB, og de som bruker en moderne versjon av Windows som operativsystem* på datamaskinen, trenger ingen ekstra drivere. Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen, gjerne via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor). * Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, og driveren ligger allerede på datamaskinen hvis du har Windows 10 (1607) jubileumsoppdatering eller nyere.

Tilbehør

Ekstramikrofoner

1 par. Øker opptaksområdet fra 30 til 70 m2. Kabler i to lengder er inkludert: 1,5 og 2,5 meter. Farge: Liquorice black

Du liker kanskje også…

Tittel

Gå til toppen