KONFTEL C20EGO

KONFTEL C20EGO

kr4,995.00 eks. mva.

Huddle Room Video. Komfort på boks.

  • One Cable Connection Hub
  • 4K Ultra HD
  • 123 ° bildevinkel
  • USB 3.0
  • OmniSound® med HD-lyd
  • Møtestørrelse: opptil 6 personer
Produktnummer: 951201081 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Konftel C20Ego er den perfekte pakken for videokonferanser i de mange små møterommene. 4K-kamera, høyt-talertelefon med OmniSound® og Konftel OCC Hub. Enkel å bruke og svært prisgunstig.

Imponerende videokvalitet

Med USB-konferansekameraet Konftel Cam20 kan du alltid stole på at de andre deltakerne på videomøtet får et tydelig og balansert bilde av deg og kollegene dine. WDR-teknologien justeres automatisk for god bildekvalitet under forskjellige lysforhold, også i krevende situasjoner som lite lys, direkte sollys og høy kontrast. Videooppløsningen på 4K betyr at det er stor kapasitet for digital zooming. Selv med maksimal zoom på 8x er kameraet i stand til å skape et detaljert bilde. Velg det bildeutsnittet du vil vise, og stol på at det vil se bra ut.

Garantert problemfritt

Konftel OCC Hub er akkurat som navnet sier: navet i pakkeløsningen. Den leverer One Cable Connection til konferansekameraet, høyttalertelefonen og skjermen. Det betyr i praksis at C20Ego støtter BYOC fullt ut, og at brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten på en hvilken som helst bærbar datamaskin med USB til konferanserommet.

Krystallklar med OmniSound®

Konftel Ego er en høyttalertelefon med en Red Dot-utmerkelse som skiller seg ut med sin glatte og kompakte form, fleksible anvendelighet og fremfor alt svært god lyd. Trass i den beskjedne størrelsen leverer Konftel Ego en krystallklar lydopplevelse i avlukker eller på små møterom – det sørger den unike lydteknol-ogien OmniSound® for.

Slik fungerer det

Slik sitter komponentene i Konftel C20Ego sammen, og som du nok allerede har forstått, er det Konftel OCC Hub som gjør løsningen enkel å sette opp og bruke. Det er Plug-N-Play via USB, og de som bruker en moderne versjon av Windows som operativsystem* på datamaskinen, trenger ingen ekstra drivere. Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen, gjerne via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor). * Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, og driveren ligger allerede på datamaskinen hvis du har Windows 10 (1607) jubileumsoppdatering eller nyere.

Tilbehør

Konftel Ego låsesett

Låsepakken utvider Konftel Ego med en løkke som brukes til å feste en tyverisikringskabel eller en datalås. Dette sikrer at høyttalertelefonen holder seg der den skal være. Tyverisikringskabelen er ikke inkludert i pakken.

Gå til toppen