KONFTEL C2055Wx

KONFTEL C2055Wx

kr8,995.00 eks. mva.

Mer lyd på møtet.

  • One Cable Connection Hub
  • 4K Ultra HD
  • 123 ° bildevinkel
  • USB 3.0
  • OmniSound® med HD-lyd
  • Møtestørrelse: opptil 12 personer

 

Produktnummer: 951201082 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Konftel C2055Wx er den perfekte pakken for videokonferanser i de mange små møterom-mene. 4K-kamera, utvidbar høyttalertelefon med OmniSound® og Konftel OCC Hub med HDMI for bildeskjerm. Brukeren trenger bare å koble en USB-kabel til den bærbare datama-skinen sin.

Imponerende videokvalitet

Med USB-konferansekameraet Konftel Cam20 kan du alltid stole på at de andre deltakerne på videomøtet får et tydelig og balansert bilde av deg og kollegene dine. WDR-teknologien justeres automatisk for god bildekvalitet under forskjellige lysforhold, også i krevende situasjoner som lite lys, direkte sollys og høy kontrast. Videooppløsningen på 4K betyr at det er stor kapasitet for digital zooming. Selv med maksimal zoom på 8x er kameraet i stand til å skape et detaljert bilde. Velg det bildeutsnittet du vil vise, og stol på at det vil se bra ut.

Garantert problemfritt

Konftel OCC Hub er akkurat som navnet sier: navet i pakkeløsningen. Den leverer One Cable Connection til konferansekameraet, høyttalertelefonen og skjermen. Det betyr i praksis at C2055Wx støtter BYOC fullt ut, og at brukeren kan ta med seg samarbeidstjenesten på en hvilken som helst bærbar datamaskin med USB til konferanserommet.

Krystallklar med OmniSound

Konftel 55Wx er en allsidig og brukervennlig høyttalertelefon med imponerende krystallklar HD-lyd, takket være den patenterte lydteknologien OmniSound®. Videokonferanselyden fra datamaskinen kan overføres med anrop via en fasttelefon eller en Bluetooth-tilkoblet mobil, og det er enkelt å bytte og kombinere tilkoblinger på berøringsskjermen. En annen nyttig funksjon er opptak på minnekort.

Slik fungerer det

Slik sitter komponentene i Konftel C2055Wx sammen, og som du nok allerede har forstått, er det Konftel OCC Hub som gjør løsningen enkel å sette opp og bruke. Det er Plug-N-Play via USB, og de som bruker en moderne versjon av Windows som operativsystem* på datamaskinen, trenger ingen ekstra drivere. Du kan også velge å koble skjermen direkte til datamaskinen, gjerne via HDMI, og da trenger du ikke driveren fra DisplayLink (se nedenfor). * Konftel OCC Hub bruker DisplayLink, og driveren ligger allerede på datamaskinen hvis du har Windows 10
(1607) jubileumsoppdatering eller nyere.

Tittel

Gå til toppen