AirEngine 8760-X1-PRO tilgangspunkt

AirEngine 8760-X1-PRO tilgangspunkt

kr15,895,00 eks. mva.

AirEngine 8760-X1-PRO – Huaweis flaggskip Wi-Fi 6 (802.11ax) innendørs tilgangspunkt (AP) – har 16 smarte antenner og er utstyrt for å håndtere scener med høy tetthet og båndbredde.https://unmo.no/vi-leverer/enterprise-nettverk/

Beskrivelse

AirEngine 8760.X1-Pro er unikt for Huawei og hentet fra innovasjoner laget i 5G-teknologier, oppnår de 16 innebygde, smartbåndantennene med to bånd en forbløffende enhetshastighet på opptil 10,75 Gbit / s, og gir en fiberlignende trådløs opplevelse. Smarte antenner forbedrer også effektivt signalforsterkningen, med signaler som følger brukerne for å oppnå fullstendig dekning med null blinde flekker. https://unmo.no/vi-leverer/enterprise-nettverk/

AirEngine 8760 tilganspunkt  er med programvaredefinerte radioer (SDRer) som standard, og med muligheten til å bytte mellom tre moduser – dual-radio, triple-radio og dual-radio + en skanneradio – AirEngine 8760-X1-PRO er designet for utfordrende miljøer med høy tetthet der forstyrrelser er store. Slike styrker gjør AP godt egnet for kontor, myndighet og høyere utdanning, pluss grunnskole og videregående opplæring https://unmo.no/butikk/ukategorisert/airengine-6760-x1/ Utstyrt med programvaredefinerte radioer (SDRer) som standard, og med muligheten til å bytte mellom tre moduser – dual-radio, triple-radio og dual-radio + en skanneradio – AirEngine 8760-X1-PRO er designet for utfordrende miljøer med høy tetthet der forstyrrelser er store. Slike styrker gjør AP godt egnet for kontor, myndighet og høyere utdanning, pluss grunnskole og videregående opplæring.

Huawei, støtter 16T16R-antenner opptil 16 romlige strømmer, og oppnår gjennomstrømning på opptil 10,75 Gbit / s og gjør det mulig for AP å gi en fiberlignende nettverksopplevelse for tungtrafikktjenester som AR, VR og 4K HD-video. Smarte antenner Innebygde, to-bånds plan planlagte smarte antenner undertrykker interferens automatisk, dobbel signalstyrke, og gir 20% større dekningsavstand, og realiserer trådløs dekning av høy kvalitet med null blinde flekker.

100 Mbit / s overalt Felles planlegging av OFDMA og MU-MIMO over hele nettverket forbedrer ytelsen for hele nettverket betydelig for tilgang med høy tetthet. Uavhengig skanneradio optimaliserer kontinuerlig nettverket og gir en lynrask opplevelse.

 

 

Tittel

Gå til toppen