Apple iPhone7

kr3,590.00 eks. mva.

Retina-skjermen med sine 1334 x 750 piksler virker kanskje ikke så imponerende på papiret, men skjermen på iPhone 7 viser fargerommet DCI-P-P3, som kan gjengi 42 prosent av fargene som det menneskelige øyet kan se. Til sammenligning gjengir sRGB, som er den vanligste standarden for skjermer, cirka en tredel.

 

Varenummer: A1858 Kategori: Stikkord: , , , , , ,

Beskrivelse

iPhone 7 har fått en rekke gode oppgraderinger, og den nye telefonen er en av markedets absolutt raskeste og beste smarttelefoner.

iPhone 7 er utstyrt med den nye A10-prosessoren. Den er 120 ganger raskere enn den første iPhonen og 40 prosent raskere enn A9-prosessoren fra iPhone 6, og det er merkbart.

I testen av iPhone 7 er det åpenbart at det er forskjell på fargene når vi sammenligner med skjermen på iPhone 6. Man ser det for eksempel i spill med animasjoner av flammer, der røde og gule nyanser virker langt mer levende. Fargene er generelt dypere og kontrasten høyere.

Skjermen har blitt 25 prosent lysere, og det er noe man legger spesielt merke til i solskinn, der man slipper å lete etter den perfekte synsvinkelen for å lese en melding.

 

Du liker kanskje også…

Go to Top