SAMSUNG QB65R

SAMSUNG QB65R

kr10,999.00 eks. mva.

65in 350cd/m² 4K UHD (2160p) 16:9

Cisco sertifisert profesjonell skjerm

  • Utrolig 4K-kvalitet
  • Intelligent UHD-oppskalering
  • Dynamisk Crystal Color
  • Slankt, symmetrisk design
  • Ren og pen kabelhåndtering
  • Kraftig alt-i-ett-løsning
  • Innebygd Wi-Fi og Bluetooth

Smart Signage User Manual

Produktnummer: LH65QBREBGCXEN Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Samsungs nye QBR-serie skjærer gjennom støyen og leverer den høyeste UHD-oppløsningen samt intelligent UHD-oppskalering og rik, feilfri fargegjengivelse med Dynamic Crystal Color, alt i et fleksibelt design.

Utrolig 4K-kvalitet

Samsungs nya QBR-serie har en ultrahøy 4K-oppløsning som gir virkelighetstro bilder med skarpere bildekalitet enn noen gang tidligere.

Intelligent UHD-oppskalering

Samsungs avanserte intelligente UHD-oppskaleringsteknologi med konturgjenoppretting og støyreduksjon som gir perfekt UHD-bildekvalitet selv for innhold med lavere oppløsning. Denne «fremtidssikrede» løsningen sikrer best mulig bildekvalitet uavhengig av innholdet opprinnelige oppløsning.

Dynamic Crystal Color

QBR-serien har Dynamic Crystal Color, med 10 biters bearbeiding for feilfri fargegjengivelse, slik at seerne kan nyte et bredere fargespektrum med opptil en milliard nyanser. HDR+-funksjonalitet konverterer stardardoppløst innhold til HDR-kvalitet for skarpere kontrast og mer levende farger.

Slankt symmetrisk design

QBR-serien har et helt symmetrisk design som forenkler veggmontering og sikrer enkel installasjon. Den flate baksiden og den korte dybden garanterer en skjerm som holder seg over tid.

Ren og ryddig kabeladministrasjon

Med QBR:s nye kabeltrekkingsfunksjon kan butikken skjule forstyrrende kabler. Dette muliggjør en ren og visuelt tiltalende shoppingopplevelse for kundene, selv når skjermens bakside er synlig.

Kraftig alt-i-ett-løsning

SSSP er en alt-i-ett-løsning som forenkler installasjon og vedlikehold. Med Tizen 4.0 kan bedriften dra nytte av enkel utvikling, forsterket kapasitet med flere nettformater og standarder og trygge sikkerhetsfunksjoner.

Innebygd Wi-Fi og Bluetooth

Innebygd Wi-Fi og Bluetooth muliggjør mer personlige og interaktive tjenester samt forenkler presentasjonen av innhold. Enten det handler om å forenkle nettverkshåndteringen eller å muliggjøre interaktiv beacon-teknologi i butikk, hjelper QBR-seriens skjermen selgere å ta et skritt inn i fremtidens detaljhandel.

Tittel

Gå til toppen